Koningin Eco van Apeldoorn leest duurzame troonrede voor

Op duurzame dinsdag, 5 september, leest onze Koningin Eco van Apeldoorn haar eigen, duurzame troonrede voor! Bekijk en beluister via deze video haar toespraak.

Dit betekent tevens de eerste aankondiging voor de viering van de Dag van de Duurzaamheid,
op dinsdag 10 oktober. Deze viering vindt jaarlijks plaats om extra aandacht te vragen voor het behoud van onze aarde.

Koningin Eco van Apeldoorn roept op tot actie! Wil jij ook een leuke duurzame activiteit organiseren op de Dag van de Duurzaamheid? Aanmelden kan nog via dvdd.apeldoorn@gmail.com! Des te meer deelnemers, des te meer impact!

Inschrijving manifestatie verlengd tot 15 juli 2016

Beeldmerk - Dag van de Duurzaamheid - kleinDe uiterste inschrijfdatum voor deelname aan de Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn 2016 is verlengd tot en met vrijdag 15 juli a.s. Dus wil je als ondernemer of organisatie alsnog graag deelnemen aan de manifestatie op vrijdag 7 oktober a.s., meld je dan aan via dvdd.apeldoorn@gmail.com. Wil je zelf een duurzame activiteit organiseren in de week van 4 tot en met 10 oktober? Ook dat kun je nog melden tot en met 15 juli!

DvdD 2016 Apeldoorn op de radio

radio apeldoorn

Op woensdag 16 maart 2016 geven we tussen 16 en 17 uur, in het radioprogramma Duurzaam & Dynamisch van RTV Apeldoorn, met ons hele organisatieteam een vooruitblik op de Dag van de Duurzaamheid 2016 in Apeldoorn! Luisteren dus, als je als eerste op de hoogte wilt zijn van onze (best wel grootse) plannen.

Lees verder “DvdD 2016 Apeldoorn op de radio”